dato, na szczęście żonka i dzieci miały lampę przez te 10dni aczkolwiek nad morzem byłem tylko kilka dni bo musiałem wracać do Krakowa na kontrolę skarbową i w sumie finansowo nie odczułem tak bardzo pobytu pozostałej trójki może dlatego twierdzę że tragedii z kasą nie było ale dla przykładu schabowy z ziemniakami i surówką to wydatek 17zł, kebab 8zł, lody po 2.5-3zł gałka, piwo tyle co u nas w knajpie, nocleg za 10dni kosztował mnie chyba 980zł dwoje dzieci, żonka i ja przy czym ja tylko 4dni.
Reasumując, nasze morze nadaje się ale tylko i wyłącznie na wyjazd dla dzieci, starzy nie mają co tam robić bo po kilku dniach w jednej miejscowości nudno zaczyna się robić dlatego w przyszłym roku córka będzie miała już ponad dwa lata i na 90% nie pojedziemy juz nad nasze morze. :wink:
Reasumując, nasze morze nadaje się ale tylko i wyłącznie na wyjazd dla dzieci, starzy nie mają co tam robić bo po kilku dniach w jednej miejscowości nudno zaczyna się robić dlatego w przyszłym roku córka będzie miała już ponad dwa lata i na 90% nie pojedziemy juz nad nasze morze. :wink:
Komentarz